Ny IKT-hårdvara

Hos Rune Systems går det naturligtvis även att införskaffa ny hårdvara. Våra leveranstider är mycket korta och våra pris konkurrenskraftiga. Allting med minst ett års garanti.

Många av våra kunder har undrat hur våra pris kan vara så bra, och hur en liten aktörpå marknaden kan vara förmånligare än tillverkarnas egna försäljningskanaler. På Rune Systems jobbar vi dagligen med att förbättra våra inköpskanaler, på att hålla kostnaderna nere och naturligtvis med att kunna bjuda våra kunder på bästa möjliga service.

Vi köper största delen av vår hårdvara i olika länder inom Europa. Priser på olika märken och produktgrupper kan variera från land till land. Dessutom köper vi ofta, tillsammans med våra samarbetspartners, större partier ny hårdvara då det finns överstora lager någonstans. Ibland har någon tillverkare specialpris på någon produkt i något land, men kanske inte i Finland.
Genom vårt samarbetsnätverk har vi alltid ögon och öron öppna för att hitta produkter till bästa möjliga pris. Ta kontakt.

Vi koncentrerar oss på server-, lagrings- och nätverksutrustning. Inom nyförsäljning är de största märkena IBM/Lenovo, HP och Cisco. Om ni har behov av andra märken kan vi garanterat producera offerter även på dessa!

Garanti

Alla nya maskiner har alltid minst ett års garanti. Garantin varierar mellan fråntillverkare till tillverkare och mellan produktgrupper. Till exempel levereras HP ProCurve nätverksprodukter alltid med livstidsgaranti.
Fråga ifall det oklart.

Servicekontrakt

Det går att teckna servicekontrakt direkt med tillverkaren för alla maskiner som köps hos oss. Vi kan hjälpa till med att fixa det, men om det finns befintliga servicekontrakt, brukar anslutande av ny utrustning till dessa vara mycket enkelt.

Produkter som tagits ur produktion (EOL)

Om det finns behov för produkter som inte tillverkas mer, kan vi allt som oftast fortsättningsvis leverera begagnat såväl som nytt. Ofta, men naturligtvis inte alltid, finns produkter att få som nya långt efter att de har slutat tillverkas på fabrikerna.
Ibland kan det vara problematiskt att få servicekontrakt på äldre produkter hos tillverkaren, men i sådana fall kan vi ordna alternativa servicebolag som är villiga att fortsätta med supporten. Fråga.

Expressleveranser

Ibland får vi förfrågningar av kunder som behöver leverans på någon kritisk produkt samma dag. Normalt klarar vi av att leverera vad som helst inom 24 timmar från beställning och ofta till och med under samma dag.
Detta möjliggörs av ett heltäckande nät av samarbetspartners samt goda kontakter till kurirer.

Pengar för utrustning som ersätts

Ifall det blir utrustnming över då den ersätts med ny, kan vi ofta betala en skälig summa i utbyte för dem. Ta kontakt.