Uudet tietotekniikkalaitteet

Rune Systemsiltä voit luonnollisesti myös hankkia uutta laitteistoa. Toimitusaikamme on hyvin lyhyt ja hintamme kilpailukykyiset. Kaikki vähintään vuoden takuulla.

Useat asiakkaamme ovat ihmetelleet kuinka hintamme voivat olla niin hyviä, ja miten pieni peluri alalla voi olla halvempi kuin valmistajien omat kanavat. Rune Systemsissä teemme päivittäin kovasti työtä parantaaksemme sisäänostokanaviamme, pitääksemme kustannukset alhaalla ja tietenkin tarjotaksemme sinulle asiakkaana parasta mahdollista palvelua.

Ostamme suurimman osan uudesta laitteistostamme Euroopan eri maista. Hinnat eri merkeille ja tuoteryhmille voivat vaihdella maasta maahan. Sen lisäksi ostamme yhteistyökumppaniemme kanssa usein suurempia eriä uutta laitekantaa jos jossakin on varastossa liikaa. Joskus valmistajilla myös on tarjouksia eri tuotteista joissakin maissa, muuta ehkä ei Suomessa. Kumppaniverkostomme kautta meillä on aina korvat ja silmät auki löytääksemme tuotteita parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Keskitymme palvelin-, tallennus-, varmennus- sekä verkkolaitteisiin. Uusmyynnissä valtamerkkimme ovat IBM, HP ja Cisco. Jos sinulla on tarvetta muille merkeille tarkistamme mielellämme tilanteen mille tahansa! Ota yhteyttä.

Takuu

Kaikilla uusilla tuotteillamme on aina vähintään vuoden takuu. Takuu voi vaihdella merkkien ja tuoteryhmien välillä. Esimerkiksi HP ProCurve toimitetaan aina elinikäisellä takuulla. Kysy jos olet epävarma.

Huoltosopimus

Voit solmia huoltosopimuksen suoraan valmistajien kanssa kaikille meiltä ostamillesi laitteille. Voimme auttaa sen hoitamisessa, mutta jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus kyseisen valmistajan kanssa laitteen liittäminen sopimukselle on useimmiten ilmoitusluontoinen asia.

Tuotannosta poistuneet laitteet (EOL)

Jos tarvitset laitetta joka on poistunut tuotannosta, pystymme useimmiten toimittamaan vaihtoehtoisesti uutta tai käytettyä. Usein, muttei tietenkään aina, laitteita löytyy myös uutena, vielä pitkään sen jälkeen kun kyseisen laitteen valmistus on lopetettu.
Joskus vanhojen laitteiden saattaminen huoltosopimukselle voi olla haasteellista, mutta jos valmistaja ei enää tue jotakin laitetta, löydämme sinulle vaihtoehtoisen huoltoyhtiön joka ottaa voi auttaa. Ota yhteyttä.

Pikatoimitukset

Saamme aika ajoin kyselyitä asiakkailta jotka tarvitsevat jonkun kriittisen laitteen tai varaosan jopa samana päivänä. Lähes aina pystymme toimittamaan tarvittavan 24 tunnin sisällä ja jopa saman päivän aikana. Tämän mahdollistaa kattava kumppaniverkostomme Euroopassa ja hyvät suhteet kuriirikuljetusyhtiöihin.

Vaihtohyvitys poistuvista laitteista

Jos sinulla on käytettyä laitteistoa myytävänä uushankinnan yhteydessä, voimme useimmiten hyvittää niistä kohtuullisesti. Kysy lisää.